Respect Mu Online Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Respect Mu Online Forum

ИндексИндекс  Portal  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  Respect-Mu  

Относно смяната на версията...

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
The_Death_
Напредващ
Напредващ

Брой мнения : 2

Относно смяната на версията... Empty
ПисанеЗаглавие: Относно смяната на версията...   Относно смяната на версията... EmptyЧет Юни 19, 2008 1:15 am

Аз съм За смяна на версията и почване наново , но ... Има един голям проблем - купените итеми .. Какво ще стане с всички които сме пращали СМС-и ? ще ни се възстановят ли ? scratch
Върнете се в началото Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 56
Местожителство : Пазарджик

ПисанеЗаглавие: Re: Относно смяната на версията...   Относно смяната на версията... EmptyЧет Юни 19, 2008 12:25 pm

да ще ги въстановим
http://respect-mu.sytes.net
The_Death_
Напредващ
Напредващ

Брой мнения : 2

ПисанеЗаглавие: Re: Относно смяната на версията...   Относно смяната на версията... EmptyЧет Юни 19, 2008 2:16 pm

Ще видим колко ще се възстановят ... lol!
respect
Напредващ
Напредващ

Брой мнения : 49

ПисанеЗаглавие: Re: Относно смяната на версията...   Относно смяната на версията... EmptyПет Юни 20, 2008 10:19 am

Нали няма да се сменя версията на сървъра?Поне така прочетох на главната страница...
Admin
Admin
Admin
Admin

Брой мнения : 56
Местожителство : Пазарджик

ПисанеЗаглавие: Re: Относно смяната на версията...   Относно смяната на версията... EmptyНед Юни 22, 2008 9:21 am

няма ... остава си така сервъра вече нема да се преебава като преди ще предприемам и няма да има такива прецаквания на там ... тия дни ще оправя уеб шопа и можете да си играте без притеснения
Smile
http://respect-mu.sytes.net
respect
Напредващ
Напредващ

Брой мнения : 49

ПисанеЗаглавие: Re: Относно смяната на версията...   Относно смяната на версията... EmptyНед Юни 22, 2008 11:33 am

Звучи добре,обаче айде моляте добави ми вече ДС сета на ФУЛЛ и КЪНЪМА на ФУЛЛ.Скоро ще стана на първо място в класацията за СМ аз съм с сет от магазина и стафф от магазина.

ПЛС КАТО ПРОЧЕТЕШ АДНИ СЕТА И КЪНДЪМА!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Относно смяната на версията...   Относно смяната на версията... Empty

Относно смяната на версията...
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Respect Mu Online Forum :: Respect Mu Forum :: Въпроси към администратора-
Идете на: