Respect Mu Online Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Respect Mu Online Forum

ИндексИндекс  Portal  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  Respect-Mu  

6to delvate erotata we tapaciiiiiiiiii

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
x7zy
Гост

6to delvate erotata we tapaciiiiiiiiii Empty
ПисанеЗаглавие: 6to delvate erotata we tapaciiiiiiiiii   6to delvate erotata we tapaciiiiiiiiii EmptyНед Юни 08, 2008 8:52 pm

ei admine kopele gadno iskam si geroq we za kvo sam igral tolkova vvreme i da mi delnat geroq we aa kaji de kak moje da delvate herotaa we tapaciiiiiiii Evil or Very Mad Evil or Very Mad Mad Mad Mad sory ama me qdosva6 i ............ Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Върнете се в началото Go down
respect
Напредващ
Напредващ

Брой мнения : 49

ПисанеЗаглавие: Re: 6to delvate erotata we tapaciiiiiiiiii   6to delvate erotata we tapaciiiiiiiiii EmptyНед Юни 08, 2008 9:04 pm

има си тема

https://respect-mu.bulgarianforum.net/forum-f5/topic-t16.htm

и дай малко по-спокойно а?не само на теб героя ти е отишъл
PolicE
Admin
Admin

Брой мнения : 9

ПисанеЗаглавие: Re: 6to delvate erotata we tapaciiiiiiiiii   6to delvate erotata we tapaciiiiiiiiii EmptyСря Юли 16, 2008 2:17 am

x7zy написа:
ei admine kopele gadno iskam si geroq we za kvo sam igral tolkova vvreme i da mi delnat geroq we aa kaji de kak moje da delvate herotaa we tapaciiiiiiii Evil or Very Mad Evil or Very Mad Mad Mad Mad sory ama me qdosva6 i ............ Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Марлио не се панираи за една игра и не викаи и не псуваи бе шматко такава НЯМА ДА ГОВОРИТЕ ТАКА бе.. има правила спазваи ги за да няма конфузни ситуации !За да не ядеш банна!
respect
Напредващ
Напредващ

Брой мнения : 49

ПисанеЗаглавие: Re: 6to delvate erotata we tapaciiiiiiiiii   6to delvate erotata we tapaciiiiiiiiii EmptyСъб Юли 19, 2008 9:16 pm

PolicE написа:
x7zy написа:
Марлио не се панираи за една игра и не викаи и не псуваи бе шматко такава НЯМА ДА ГОВОРИТЕ ТАКА бе.. има правила спазваи ги за да няма конфузни ситуации !За да не ядеш банна!

не че го защитавам но смятам че това не трябва да бъде отговор на модератор
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 6to delvate erotata we tapaciiiiiiiiii   6to delvate erotata we tapaciiiiiiiiii Empty

6to delvate erotata we tapaciiiiiiiiii
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Respect Mu Online Forum :: Respect Mu Forum :: Оплаквания-
Идете на: